Zavarovanje doma

Hiša in stanovanje

Si želite iti brez skrbi od doma – na počitnice, daljši izlet ali samo do nakupovalnega centra pa Vas skrbi, kaj se bo medtem zgodilo vašemu domu? Pomislite na vihar, točo, požar, tatove …?

Rešitev je v zavarovanju nepremičnine – stanovanja ali hiše. Zavarujete lahko različne rizike, od zgoraj omenjenih do izliva vode iz cevi, razbitja stekla do vandalizma. Ni pa Vam potrebno zavarovati vsega. Omejite se na tisto, za kar Vas najbolj skrbi.

Dvignite slušalko, nas pokličite in poiskali bomo najboljšo ter najugodnejšo rešitev za Vas. Tako ne boste pomislili, kaj se bo zgodilo Vašemu domu, temveč kako dobro se boste imeli tam, kjer boste potovali, dopustovali …

zavarovanje hise

Oprema

Zavarovanje premičnin je zavarovanje opreme v stanovanju ali hiši.

;Kot oprema se smatra vse, kar se lahko enostavno prime in odnese iz objekta (pohištvo, gospodinjski aparati, oblačila, osebni dokumenti, slike, nakit …). Možne nevarnosti, katere lahko zavarujete so toča, vihar, požar, strela (direktni in indirektni udar), tatvina, vdor meteorne vode, razbitje stekla v vitrinah, vandalizem, izliv vode, poplava, potres …

Tako kot pri zavarovanju doma, je tudi tukaj potreben premislek, kaj sploh potrebujete in katere nevarnosti so za vas najpomembnejše.

oprema

Domska asistenca

Sobota zvečer, vihar, toča, izliv vode, vlomska tatvina … Vam je povzročila škodo pa nikjer nikogar, ki bi priskočil na pomoč?

Pokličite številko domske asistence zavarovalnice, pri kateri imate zavarovano stanovanje ali hišo in pomagali Vam bodo.

Poslali bodo strokovnjake, ki jih potrebujete za najhitrejšo odpravo škode. Vendar le osnovno, da se škoda ne širi.

Preostala sanacija škode se potem krije iz zavarovalne police.

telefon

Vlom

Vlomsko zavarovanje Vam krije krajo stvari v primeru vlomske tatvine ali ropa oziroma roparske tatvine.

Zavarovane so vse stvari, ki so navedene na polici (oprema, stroji, drago kamenje, umetniške slike, gotovina …). Zavarovalna vsota je stvar dogovora med zavarovancem in zavarovalnico.

Ob zavarovanju predmetov večjih vrednosti, lahko zavarovalnica zahteva cenitve,

ki jih mora zavarovanec pridobiti sam. Prav tako lahko zavarovalnica določi tudi kakšne druge pogoje (alarmne naprave, varnostne kamere …), da Vam sklene zavarovanje.

vlomilec
druzina350

Življenjsko zavarovanje

Življenjsko zavarovanje z varčevanjem nudi možnost hkratnega zavarovanja in varčevanja.

Preberi več ->

Zavarovanje doma

Zavarujte vaš dom in se odpravite na počitnice  ali daljši izlet brez skrbi.

Preberi več ->

Nezgodno zavarovanje

Poskrbite za nezgodno zavarovanje - družine, otrok, dijakov in študentov, kolektivno zavarovanje...

Preberi več ->

O nas

Pri nas boste prejeli najboljše informacije o premoženjskih in pokojninskih zavarovanjih ter uredili registracijo ali prepis vašega vozila.

Kontaktirajte nas

Agencija Čelik Škofja Loka
Frankovo naselje 68, 4220 Škofja Loka

04 51 54 250
agencija.celik@siol.net