Zavarovanje za vaš dom, avto, družino in podjetje.
Izkoristite brezplačno modro številko!

MODRA ŠTEVILKA 080 1235

SKLEPANJE AVTOMOBILSKIH ZAVAROVANJ PO NOVEM ODLOKU VLADE

Vlada RS je sprejela odlok o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil (registracija, podaljšanje veljavnosti registracije, sprememba lastništva, odjava, menjava registrskih tablic, ipd.). Odlok je stopil v veljavo s 17. 3. 2020 in velja do 16. 4. 2020.

Kot prvo naj opozorimo vse stranke, da ta Odlok NE govori o brezplačnem podaljšanju zavarovanja, ampak o podaljšanju ČASA za obnovo zavarovanja.

Zato vse stranke pozivamo, da si pravočasno uredite podaljšanje zavarovalnih polic, če le imate to možnost, ker je Odlok namenjen predvsem strankam brez e-maila in spletne povezave, da v tem času ne ostanejo brez zavarovanja.

 

V Agenciji Čelik, d.o.o. to lahko storite vse preko E-maila. Postopek je sledeč:

  • Na naš E-mail agencija.celik@siol.net nam pošljite skenirano predpolico. V mail pripišite želje zavarovanj in če bi želeli na obročno plačevanje in ostale želje…
  • Mi vam izračunamo najugodnejšo ponudbo in vas o tem obvestimo.
  • Ko se vse dogovorimo, vam na mail pošljemo polico in ostale dokumente na podpis skupaj z računom, katerega poravnate preko spletne banke ali s položnico
  • Ko dobimo podpisane dokumente vam originale pošljemo po pošti na vaš naslov

Za vas bomo dosegljivi tudi na naši telefonski številki 04/515-42-50 in 041/673-769 vsak delavnik od 9:00 do 12:00 ure.

Hvala za razumevanje. Kolektiv Agencije Čelik, d.o.o.